15 Ağustos 2016 Pazartesi

Glutensiz Undan Tiramisu Tarifi

Gölyak hastaları için Glutensiz Undan Tiramisu Tarifi harika bir tatlı tarifi hemde Glutensiz undan yapıldıgı içinde saglıklı

Glutensiz Undan Tiramisu Malzemeler

Kek Malzemeleri:3 yumurta
9 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı sıcak su
120 gr glutensiz un (1 su bardağından 1 parmak eksik)
2 yemek kaşığı kakao
Keki ıslatmak için:1/2 su bardağı sıcak su
1 yemek kaşığı nescafe
1 yemek kaşığı tozşeker
Krema malzemeleri:1 yumurta
2 yemek kaşığı pirinç unu
2 yemek kaşığı tozşeker
1 + ¼ su bardağı süt
Yarım paket labne peyniri (100 gr)

Glutensiz Undan Tiramisu Tarifi

1. Kek için, yumurtalar ve toz şekeri köpürene kadar çırpın ve sıcak suyu ilave edin.
2. Unu ve kakaoyu ekleyip karıştırın.
3. Yağlanmış kelepçeli kalıba hamuru dökün.
4. 175 dereceye ayarlanmış fırında pişirin.
5. Krema için, bir tencerede yumurta, un ve şekeri karıştırın.
6. Ağır ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.
7. Ocaktan alıp hafif ılınınca labne peynirini ekleyin ve mikserle çırpın.
8. Bir bardakta nescafe, tozşeker ve suyu karıştırın.
9. Sütü yavaş yavaş ilave edin.Mikserle pürüzsüz hale getirin.
10. Pişen keki iki kata bölün ve birinci parçayı servis tabağına yerleştirin.
11. Kekin üzerini nescafe karışımının yarısı ile ıslatın.
12. Kremanın yarısını keke dökün ve üzerini kaplayın.
13. Diğer keki üzerine yerleştirin ve nescafe karışımının kalan kısmı ile keki ıslatın.
14. Kekin üzerini kalan krema ile kapatın.
15. Biraz kakaoyu tel süzgeçten geçirerek üzerine serpin

Örgüden Etek Modeli ve Yapılışı

Örgüden etek modelleri şimdi çok moda! Örgü eteklerin çok sık görüntüsü ve göze hoş gelen tarafıyla mukemmel Derya Baykal ve Sibel Yüksel'in yapımıyla sizlerle beyaz ve pembe renklerinde etek modelleri ve motifleriyle


12 Ağustos 2016 Cuma

Yazma kenarı oya modelleri

Tesettürlü Hanımların Yazma kenarı oya modelleri ve örneklerini daha fazlası ile Yazmalarının kenarlarına iğne oyası modellerini ince ince nakşederler. Oya modelleri her genç kızın çeyizinde mutlaka iğne oyası yazma modelleri ve iğne oyası örnekleri bulunmakta














Amerikan Servis Yapımı

Derya Baykal amerikan servis yapımı rahat ve kullanışlı çalışmalar oluyor.Sade ve sevimli amerikan servis, runner 50*35 cm boyutlarında oluyor ve sık masalarınıza harika görünüm saglamaktadır. Sofralarınızı şenlendirecek, renklendirecek ve şık sunumlarla modern bir görünüm kazandıracak el yapımı amerikan servisi örneklerini sunmaya devam edicez.Keçe Amerikan Servis Yapımı Daha sonra verilecek.





Yazlık Örgü Çorap Örneği

Tığ ile yapılan Yazlık Örgü Çorap Örneği koton ipten yazlık hem yumuşak hemde Şık bir çorap modeli Harika bir Örgü Modeli yine sizelere sunuyoruz.Yazlık olması da ayrı bir güzellige sahip Derya baykal ve sibel Yükselden Koton ip / 2.1 Numara tığ ile harikalar yapabilirsiniz.



Kastamonu İğne Oyası Yazma Modelleri

Yöresel iğne oyası modellerinden Kastamonu İğne Oyası Yazma Modelleri ile farklı örnekler ile yazma kenarlarında. Yazma kenarı işlemlerinde en önemli detay yazma rengine iyi giden bir örneğin yapılması ve Sizeuygun bir model ile daha sık olmanızı saglamaktır.. Kastamonu ile rize iğne oyası modelleri ile aynı olabilir.



Uzman Klinik Psikolog Yasemin Meriç Kazdal Kimdir?

Uzman Klinik Psikolog Yasemin Meriç Kazdal Kimdir? mutlu aile olmanın yollarını sizler İçin İşin Sırrı Deryada Programında Canlı olarak Anlatıyor.

Uzman Klinik Psikolog Yasemin Meriç Kazdal Kimdir?

Başarı bursu ile girdiği İstanbul Bilgi Üniversitesinde Psikoloji ve Tarih bölümlerinde çift anadal lisans eğitimlerini tamamladı. Ardından Klinik Psikoloji alanında yüksek lisansa başlayarak uzmanlığını bölüm birinciliği ile aldı ve Uzman Klinik Psikolog olmaya hak kazandı. İstanbul Teknik Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Davranış Bilimleri Programını tamamladı. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Kliniğinde saha çalışmalarını tamamladı. İngiltere Southampton Hastanesinde yetişkin ve çocuklarla çalıştı. Virginia Satir sistemi ile 2 yıllık Aile Terapisi eğitimi aldı. Çocuk terapisi ve oyun terapisi alanlarında İngilterede eğitimlere katıldı. Çocuklara ve Yetişkinlere yönelik uygulanan çeşitli kişilik ve zeka testlerinin uygulanması puanlanması ve yorumlanması yetkinliğini kazandı.
Uzmanlığını tamamladıktan sonra 2005 yılında Yorum Psikoterapi ve Değişim Merkezini kurdu. Aynı zamanda Türkiye’deki ilk Çalışan Destek Programında görev alan ilk psikolog olarak çok sayıda görüşme yaptı, kurumlara ve okullara eğitimler verdi. Plato M.Y.O’nda İngizce Çocuk Gelişimi Bölümü’nde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Çok sayıda araştırma ve makalesi yayınlandı. Farklı alanlarda meslek içi eğitim programlarını bitirdi. Başta Kanal D ‘de yayınlanan Hayat Sineması olmak üzere farklı televizyon programı hazırladı, haber bültenlerine ve sağlık programlarına uzman olarak katıldı. Farklı dergilerde uzman görüşü bildiren yazılar yazdı. Türkiye’nin ilk çocuk sinema filmi olan AYAS’ın içerik danışmanlığını yaptı. Ülkenin en sevilen çizgi film karakteri PEPE’nin danışmanlığını yapmayı sürdürmektedir. TRT Çocuk başta olmak üzere çok sayıda kanal için birçok çizgi film projesinde senaryo danışmanlığı yaptı ve yapmaya devam ediyor. Halen haftalık psikoloji yazıları yazmakta ve Alternatif Anne e-dergisinde makaleler yayınlamakta, Düşyeri Dergisinin, Pepe Dergisi ve Pepe Gazetesinin yazı ve içeriklerini hazırlamaya devam etmektedir.
Aynı zamanda Türkiye’nin ilk bebek anne radyosu olan Radyo Bebek’in aile ve çocuk gelişim kordinatörlüğü sürdürmektedir.
Etiler’de bulunan Yorum Psikolojik Danışmanlık Merkezinde 10 senedir 12 kişilik uzman ekibiyle çocuk, yetişkin ve ailelere Kognitif Davranışçı Terapi, Varoluşçu Bilişsel Terapi, Gestalt Terapi, Sistematik Aile Terapisi, Oyun terapisi ve EMDR tekniklerini kullanarak psikoterapi uygulamaya devam etmektedir.
Evli ve 1 çocuk annesidir.

Eğitim Verdiği Kurumlar ve Referanslar
Vodafone – Yetenek Atölyesi
Goldmaster – Çocuklar için Güvenli İnternet
Terakki Vakfı Okulları
Mef Okulları
Bilfen İlköğretim Okulları
Turkcell Çocuk Klubü
Beşiktaş Belediyesi
Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi
Beşiktaş Anadolu Lisesi
Bahçeşehir Koleji
BP – Mutlu Aile
Bidi – Ulusal Pediatri Projesi
AÇEV
LÖSEV

Zereshk Polo Yemek Tarifi

Bugun irana Has Tereyağlı Zereshk Polo Yemek Tarifi Veriyoruz.Nuray Güvendi Azeri'den yemek tarifleri Hanımların hergün farklı yemek arayışına bugun iran yöresine ait pilav ile çeşitli tarifler sunuyoruz.Sizde Zereshk Polo Yemek Tarifi arıyoruz Tam yerindesiniz.

Malzemeler

2 su bardağı pirinç
3-4 çay kaşığı safran
2 yemek kaşığı Tereyağ
500 gr tavuk Kuşbaşı
1 çarba kaşığı kabuksuz çiğ badem
1 çarba kaşığı çam Fıstıgı
tuz


Manolya Tatlısı Tarifi

Harika bir Tatlı Tarifi Daha verelim Manolya TatlısıYaz Aylarında harika bir Tatlı Olarak Yapabilecegimiz Bir tatlı türü  Manolya Tatlısı Malzemeleri ile sizlere daha kolay bir tarif veriyoruz.Bu Tarifin Diger bir Adı Magnolia Tatlısı olarakta bilinmektedir.

Manolya Tatlısı Tarifi'nin Malzemeleri

1 litre süt
2 yumurta sarısı
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
Yarım su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 kutu krema (200ml)
1 paket krem şantiye
Bebe bisküvisi
Kakaolu petibor
Çilek veya dilediğiniz meyveler

Manolya Tatlısı Tarifi'nin Yapılışı

İlk olarak sütü şekeri nişasta un ve vanilyayı tencereye alıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyoruz. Muhallebi ılıdıktan sonra krema ve toz şantiyi ekleyip 2 dakika mikserle çırpıp soğumaya bırakıyoruz. Ardından robota çektiğimiz bisküvileri cuplara sırayla muhallebi bisküvi meyve gelecek şekilde pay edip soğuması için dolaba kaldırıyoruz. Benim bardaklarıma göre 6 tane tatlı çıktı. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.


Fizyoterapi Uzmanı Merve Keleş - Felç Ve Felç Tedavisi

Sağlık köşesinde ise Fizyoterapi Uzmanı Merve Keleş bizimle Felçli hastalarda rehabilitasyon ve bakımı  ile ilgili bilgiler verildi.Felç Rahatsızlıgı Tedavisi Hakkında bilgiler Verildi.
Felcin iyileşme süreci nasıldır? 
Felç Ne kadar Sürer
Felçli Hastanın Karşılaşacağı Sorunlar Nelerdir?
İlaç Ve Fizyoterapist Takibi niçin Gereklidir.?

Fizyoterapi Uzmanı Merve Keleş Kimdir?
Merve Keles 1991 yilinda Istanbul’da dogdu. Yeditepe Universitesi Genetik Muhendisligini birakarak gercek tutkusu olan fizyoterapi ve rehabilitasyon bolumune gecti.
Merve, American board of Physical Medicine and Rehabilitation Enstitusinde “Kas Iskelet Sistemi Agrilarinda Kuru Igleneme”, yine ayni yil Acibadem sports tarafindan duzenlenen myofasyal tetik nokta ve propriyoseptif terapi uzerine uluslararasi HANDS-ON’dan egitim aldi. Arestape tarafindan duzenlenen Kinesio Fonksiyonel ve Rijit Bantlama egtimini alarak kinezyolojik bantlama egitmeni oldu. Daha sonra alternative tip ile ilgilenerek Hirudo Terapi ve Kupa yontemini tedavi programlarina ekledi.

Uluslararasi Dorn Terapi yontemini ogrenerek Omurga Sagligi terapisti oldu.2015 Crossfit Balaban’da fizyoterapist olarak sporcu sağlığına yönelik çalışmalar yapmaktadır.
Kasim 2015’ten Eksen Saglik’ta çalışmaktadır.



11 Ağustos 2016 Perşembe

Organik Batik Çalışması

Meyve ve sebzelerin sularıyla Organik Batik Çalışması yapılması gerçekten hoş harika modelleri batik olarak çalışmasını yapmak çeşitli modeller ile harika görüntüye sahip olabilirsiniz.





Örgüden Bere Yapımı

Kışa Hazırlık  olarak Örgüden Bere Yapımı ve Örgü bere modellerini sunmaya devam edelim o zaman Havalar Sıcak Fakat örgüden bere modellerini sizlere erkenden sunmak sizlerinde kış mevsimine o kadar iyi hazırlanmanız demektir.






10 Ağustos 2016 Çarşamba

Gökkuşağı Şal Örneği

Gökkuşağı Şal Örneği renkleri seven bayanlar için biçilmiş kaftan harika bir model olarak siz hanımlara şal modellerini aktarmaya devam ediyorum.Gökkuşağı Örgü Bere modellerinide güzel olmaktadır.Gökkuşağı Şal Örneği Videolu anlatım







Her mevsime uygun şal yapımı

Her mevsime uygun şal yapımı için takip edebilirsiniz.Salınızı Mevsime göre yapabilirsiniz.Renk renk şal modelleri ni hanımlara çok yakışacak..


9 Ağustos 2016 Salı

Örgüden Sandalet Yapımı ve Modelleri

Rengarenk birbirinden şık örgü sandalet modelleri Örgüden Sandalet  yapmak için bu model sizlere göre hanımlar örgüden her şeyi yaptığı gibi bu sefer sandalet te yapabilir.Zeynep Tufan örgüden sandalet modeli O kadar şık oldu ki hemen denemek isteyeceğinize eminiz!


Şapka ve terlik Süsleme

Şapka ve terlik Süsleme İşleri sizler için resim ekliyorum hanımlar güzel görünecek! Gül Özdoğan bizlere güzel işleri anlatmaya devam ediyor.Elimize Geçerse Sizlere Daha fazla Terlik süsleme modelleri ekleyecegim.


A101 Aktüel Ürünler 18 Ağustos 2016

A101 Aktüel Ürünler 18 Ağustos 2016 aktüel ürünleri kataloğu dev indirimlerinde yeni hafta başladı. A101 18 Ağustos 2016 aktüel ürünler kataloğu perşembe indirim ve fırsatlarının bulunduğu bu haftanın muhteşem sayfalarında sizlere çok seveceğiniz pek çok ürünü sunan A101 yine beklentileri fazlasıyla karşılıyor


8 Ağustos 2016 Pazartesi

Armut Tatlısı Tarifi

Bugün Tatlı köşemizde Armut Tatlısı ile Karşınızdayız tadı ve görüntüsü ile nefis bir meyve tatlısı olan Armut Tatlısının tarifini sizlere sunuyorum. Meyve tatlıları çok daha hafif oldukları için diyabet hastaları ya da tatlı tarifleri ile arası çok olmayanların tercihi oluyor.

Armut Tatlısı Malzemeleri

4 tane sert armut
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı su
2 su bardağı sıkılmış nar suyu
1 adet çubuk tarçın
2 diş karanfil
Dondurma

Armut Tatlısı Nasıl Yapılır?

Bir tencerenin içine nar suyu, su ve şekeri koyup kaynamaya bırakın.
Bu sırada armutların kabuklarını sap kısmı kalacak şekilde güzelce soyun.
Tencereye koyduğunuz su kaynayınca armutları bu karışımın içine koyun.
Çubuk tarçın ve karanfili de koyarak yaklaşık olarak 15-20 dakika kaynamaya bırakın.
Pişirme esnasında armutlarınızı çevirerek sosun armudun her bölgesine ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
Armutları bir çatal ya da kürdan yardımıyla piştiklerini kontrol edin.
Yumuşayan armutları servis tabağına alın.
Armutlar biraz soğuduktan sonra sevdiğiniz bir dondurma ile ve üzerine koyacağınız nane yaprağı ile servis edin.


Patlıcan Birgen Yemek Tarifi

Patlıcan Birgen Yemek Tarifi ve Patlıcan Birgen Nasıl Yapılır Sorularına Cevap Veriyoruz Yemek yemegi Sevmeyen yoktur Patlıcanında Faydalarını Bilmekteyiz.Sizlere Yemek Tarifini Veriyoruz Afiyetler Olsun.


Kağıttan Çicek Yapımı Yapılışı

Kağıttan Çicek Yapımı Hepimizin yapabilecegi bir ürün Kağıttan Çicek yapmak için evimizde olan mazemeleri kullanmaktayız.Kolay ve pratik şekilde yapabileceğiniz kağıttan çiçek yapma anlatımı sunacağız. Resimli anlatıma bakarak sizde yapabilirsiniz. Sadece Çiçeklede Sınırlandırmadan diger şekillerde yapılabilir.

Kağıttan Çicek Yapımı Mazemeleri
Ütü
Silikon tabancası
Renkli sünger kağıt
Tel
Akrilik boya



Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kürşat Bozkurt

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kürşat Bozkurt Tanıyalım ve Varis ve Varis Tedavisi hakkında bilgi edinmek için doktorumuzla iletişime geçebilirsiniz.

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kürşat Bozkurt Kimdir?
1 Ekim 1962 tarihinde İzmir’de doğdu.

İlköğrenimini 1968-1973 yıllarında İzmir Kahramanlar İlkokulu, ortaöğrenimini 1973-1976 yıllarında İzmir Alsancak Ortaokulu ve lise öğrenimini 1976-1979 yıllarında İzmir Atatürk Lisesi’ nde tamamladı.

1979 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimime başlayıp 1985 yılında mezun oldu.

Haziran 1985-Mart 1987 tarihleri arasında Amasya Merzifon Merkez Sağlık Ocağı’ında mecburi hizmet yaptı.


16. 3. 1987 tarihinde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı’ nda uzmanlık eğitimime başladı. Uzmanlık eğitimi sırasında  1 Nisan 1991- 15 Ağustos 1991 tarihleri arasında İskoçya’da “ Royal Infirmary of Edinburgh, Department of Cardiothoracic Surgery “ de “ Visiting fellow” olarak çalıştı.

21 Haziran 1993’de “ Potasyum kanal blokeri tetraetilamonyum ile güçlendirilmiş St. Thomas Hastanesi kardioplejik solüsyonunun myokard korunmasındaki rolü “ başlıklı tezi  hazırlayarak uzmanlık eğitimimi tamamladı. Aynı Anabilim Dalı’nda başasistan olarak çalışmaya başladı.

3. 8. 1994- 31. 12. 1995 tarihleri arasında 17 ay süresince ” Royal College of Surgeons England” tarafından organize edilen “Overseas doctors training schema” programı dahilinde İngiltere’de Castle Hill Hospital Kalp ve Göğüs Cerrahi merkezinde çalıştı.

 14. 11. 1997 tarihinde Doçentlik, 7. 7.  2003 tarihinde Profesörlük  ünvanı kazandı. 16 Ekim 2003 tarihinde gerekli sınavları geçerek “Fellow European Board of Thoracic and Cardiovascular Surgeons (FEBCS)” ünvanı aldı.

1993 yılında “Fellow of the International College of Angiology (FICA) ” üyeliğine kabul edildi. Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği, Ulusal Vasküler Cerrahi Derneği, Göğüs Cerrahisi Derneği, Solunum Araştırmaları Derneği, European Society of Vascular and Endovascular Surgery, European Association of Cardiothoracic Surgery, International Union of Angiology ve Vascular Access Society üyesi olup İngilizce ve Almanca bilmektedir.

 Uluslararası hakemli dergilerde çıkan 47 basılı eseri, 85 uluslararası bilimsel atıfı, ulusal dergilerde yayınlanmış 42 çalışması, değişik konularda yazılmış kitap bölümleri, çeşitli ulusal ve uluslararası toplantı konuşmaları bulunmaktadır

 21.06.2008 tarihinde Ulusal Vasküler Cerrahi Derneği Başkanlığı görevine geldi. Halen bu göreve devam etmektedir.

 Aynı zamanda Avrupa Vasküler Cerrahi Derneği yönetim kurulu üyesidir.

7 Ağustos 2016 Pazar

Oklava Örgü Nasıl Örülür?

Oklava Örgüsü Yapılışı Ve Oklava Örneği ile mükemmel örgüler yapabilirsiniz model ve video ile daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.Tığ İşi Oklava Örgü Modeli Yapılışı daha sonra eklenevektir. Oklava örneğiyle yapılabilen bir çok örgü modeli vardır takipte kalın.


Uzun zamandır oklava örgüsünden bahsetmek istiyordum. Oklava örgüsünü ben öğreneli de çok uzun bir zaman olmadı. Genelde oklava işi tığla yapılıyor. Fakat şişle yapılanlarını da gördüm. Bu yazımda tığla yapılanından bahsedeceğim.

Eğer zincir çekmeyi ve sık iğneyi biliyorsanız kolaylıkla yapabileceğiniz bir tığ örgüsü oklava işi. Örülen şeyde tek başına oklava örgüsü kullanılabildiği gibi ara sıralarında birit-trabzan örerseniz, oklava örgünüz daha belirgin olacaktır.

Oklava örgüsünün yapımını öğrenmek isteyenler için rahatça anlayabilecekleri 2 video seçtim. Birinci videoda oklava örgüsü oklava kullanarak, 2.sinde ise oklava kullanılmadan yapılıyor. Oklavası olmayanlar 2. videodan faydalanabilirler. Ve ya 2. videoda yapılanlar daha kolayınıza gelebilir. Seçim size kalmış.

Önce oklava örgüsünü örmek istediğiniz uzunlukta -5 ve 5′in katları olacak şekilde- zincir çekin.
Ardından geri dönüp çektiğiniz son zincirin içinden ilmek alın. Uzatarak ilmeği oklavaya geçirin.
Aynı şekilde bütün zincirlerden ilmek alarak oklavaya aktarın.
Zincirlerin içerisinden ilmek almayı tamamlayınca ilmekleri oklavadan çıkarın. 5′er ilmek sayarak, tığla ilmeklerin içerisine 5′er sık iğne yapın.
Üst sıralarda da aynı şekilde; bu sefer sık iğnelerin içerisinden ilmek alarak oklava örgüsüne devam edin.
Oklava örgüsünden yapabilecekleriniz: Oklava örgüsüyle, şiş örgüsüyle yapabileceğiniz pekçok şeyden yapabilirsiniz. Şimdiye kadar oklava örgüsüyle örülmüş bebek battaniyesi, bayan-kız çocuk yelek-ceketi, lif-elbezi, atkı-şal, eldiven, çanta gibi pekçok örneğe rastladım. Altta bunlardan bazılarını görebilirsiniz. En son fotoğraftaki bebek için yapılmış oklava örgüsü de harika olmuş!


A101 Aktüel Ürünler 11 Ağustos 2016

A101 11 Ağustos 2016 aktüel ürünler kataloğu dev indirimleri ve fırsatlarında muhteşem kampanyalar Örgü paylaşımlarımızın yanında artık indirimleride takip etmek istiyoruz.Televizyon ihtiyacınız var ise 999 TL ile sahip olabilirsiniz.

Hi-Level 43HL500 43” Uydu Alıcılı LED TV
Demonte 3’lü Raf
Demonte 2’li Raf
Duvar Rafı Tekli
Lav dondurmalık
Toka çeşitleri
Gülen yüzlü kavanoz
Saklama kabı
Hometech Uydu Alıcısı
Toshiba 16 GBUSB Bellek
LED Ampul
İkincisi %50 indirimli aktüel ürün fırsatları
Papilla ızgaracı tava
Verda emaye pişir-sakla 3’lü
Lalezar tepsi
Motif çerez kasesi
İmran 6lı çay kaşığı
Nofrost saklama kabı 2lt
Disjital baskılı çocuk odası halısı
Pamuk kilim
Keçeli ütü masası kılıfı
Tek kişilik fitted set
ve daha fazla A101 11 Ağustos 2016 aktüel ürünleri


6 Ağustos 2016 Cumartesi

İğne Oyası Modelleri 2016

Örgü çeşitlerinin en çok tercih edileni olan iğne oyası modelleri 2016 yılında da harika modeller ile karşımıza çıkıyor.iğne oyası modelleri anlatımlı konuları inceleyerek ilk başlangıcı iğne oyası modelleri kolaylardan başlamanızdır.



İğne Oyası Yazma Kenarı Örnekleri

İğne Oyası Yazma Kenarı Örnekleri ve Modelleri Tesettürlü bayanların kullandığı ve kullanmak istedikleri yazma modelleri kendi desenleri üzerine iğne oyaları yapıldığı zaman harika bir görüntü kazanmaktadır. Her yıl yeni moda ile renkler değişkenlik gösterirken 2016 ve 2017 iğne oyası yazma kenarı örnekleri de bu sene kendisinden çokça söz ettireceğe benziyor. Çok eski tarihlerden günümüze kadar gelen örgü işleri hala çeyizlerin en gözde parçalarından olmaya devam ediyor. Genç kızların çeyizlerinden eksik olmayan ve fazlasıyla süsleyen iğne oyaları ile sizde kızınızın çeyizine hazırlık yapabilirsiniz.