13 Temmuz 2016 Çarşamba

Makyaj Modelleri ve Makyaj nasıl Yapılır

Yüzünüze göre Makyaj Modelleri burdan bilgi edinebilirsiniz her yapılan makyajda hatalar yapabiliyoruz ve bu hatalardan kurtulmak gerekiyor.Makyaj nasıl Yapılır.

Doğal makyaj

Aslında oldukça tercih edilir bir yöntem. Daha hafif ve doğal görünüm sağlamak isteyen bayanlarımız bu yöntemi tercih edebilirler. Bu konuda su bazlı fondötenler ve transparan pudralar kullanılmaktadır. Elbette ki yağlı ciltler pudra seçiminde oldukça dikkatli olması gerekiyor. Bunun yanı sıra makyaja başlamadan önce cilt temizliği ve nemlendirici kullanmak ciddi bir önem taşıyor.

Işıltılı makyaj

Biraz daha dikkat çekmek istiyorsanız, yenimakyaj çeşitleri arasında, ışıltılı bir örnek tercih edilebilir. Bu durumda da, takma kirpikler, parlak ruj ve simli göz farları sizlere yardımcı olabilecektir. Daha çok düğünlerde, nişanlarda, özel gün ve gecelerde tercih edilebilmektedir. Abiye modelleri ile uyum sağlayabilecek bir örnek olarak tanımlanabilir.

Mat makyaj

Mat bir cilt, parlak bir dudak. Bu da pek çok bayanın tercih ettiği örnekler arasında yer alıyor. Kullanacağınız fondöten ve diğer ürünler mat tonlarda tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra canlı ve parlak ruj kullanılarak, bir tarz oluşturulmaktadır. Tüm diğer makyaj uygulamaları nelerdir sorularınıza cevap için, diğer başlıklarımızda destek alabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder