12 Ağustos 2016 Cuma

Fizyoterapi Uzmanı Merve Keleş - Felç Ve Felç Tedavisi

Sağlık köşesinde ise Fizyoterapi Uzmanı Merve Keleş bizimle Felçli hastalarda rehabilitasyon ve bakımı  ile ilgili bilgiler verildi.Felç Rahatsızlıgı Tedavisi Hakkında bilgiler Verildi.
Felcin iyileşme süreci nasıldır? 
Felç Ne kadar Sürer
Felçli Hastanın Karşılaşacağı Sorunlar Nelerdir?
İlaç Ve Fizyoterapist Takibi niçin Gereklidir.?

Fizyoterapi Uzmanı Merve Keleş Kimdir?
Merve Keles 1991 yilinda Istanbul’da dogdu. Yeditepe Universitesi Genetik Muhendisligini birakarak gercek tutkusu olan fizyoterapi ve rehabilitasyon bolumune gecti.
Merve, American board of Physical Medicine and Rehabilitation Enstitusinde “Kas Iskelet Sistemi Agrilarinda Kuru Igleneme”, yine ayni yil Acibadem sports tarafindan duzenlenen myofasyal tetik nokta ve propriyoseptif terapi uzerine uluslararasi HANDS-ON’dan egitim aldi. Arestape tarafindan duzenlenen Kinesio Fonksiyonel ve Rijit Bantlama egtimini alarak kinezyolojik bantlama egitmeni oldu. Daha sonra alternative tip ile ilgilenerek Hirudo Terapi ve Kupa yontemini tedavi programlarina ekledi.

Uluslararasi Dorn Terapi yontemini ogrenerek Omurga Sagligi terapisti oldu.2015 Crossfit Balaban’da fizyoterapist olarak sporcu sağlığına yönelik çalışmalar yapmaktadır.
Kasim 2015’ten Eksen Saglik’ta çalışmaktadır.



1 yorum:

  1. Merve Keleşhanım Teşekkür Ederiz Güzel bilgiler Sundugunuz İçin

    YanıtlaSil