12 Ağustos 2016 Cuma

Manolya Tatlısı Tarifi

Harika bir Tatlı Tarifi Daha verelim Manolya TatlısıYaz Aylarında harika bir Tatlı Olarak Yapabilecegimiz Bir tatlı türü  Manolya Tatlısı Malzemeleri ile sizlere daha kolay bir tarif veriyoruz.Bu Tarifin Diger bir Adı Magnolia Tatlısı olarakta bilinmektedir.

Manolya Tatlısı Tarifi'nin Malzemeleri

1 litre süt
2 yumurta sarısı
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
Yarım su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 kutu krema (200ml)
1 paket krem şantiye
Bebe bisküvisi
Kakaolu petibor
Çilek veya dilediğiniz meyveler

Manolya Tatlısı Tarifi'nin Yapılışı

İlk olarak sütü şekeri nişasta un ve vanilyayı tencereye alıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyoruz. Muhallebi ılıdıktan sonra krema ve toz şantiyi ekleyip 2 dakika mikserle çırpıp soğumaya bırakıyoruz. Ardından robota çektiğimiz bisküvileri cuplara sırayla muhallebi bisküvi meyve gelecek şekilde pay edip soğuması için dolaba kaldırıyoruz. Benim bardaklarıma göre 6 tane tatlı çıktı. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder